BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

binnendeuren bpg van den oetelaar

Met binnendeuren creëert u meer privacy in uw leefruimte of kamer. Maar bovenal geven binnendeuren karakter aan uw interieur. Meestal kiezen onze klanten voor de traditionele houten zwaaideur: de binnendeur die open zwaait. Om ruimte te winnen, kunt u ook kiezen voor een schuifdeur. Zo'n binnendeur is doorgaans massief en glad. Openzwaaiende binnendeuren kunt u personaliseren door te kiezen voor een variant met panelen of een ruit. De binnendeuren die wij leveren, zijn geschikt voor elke woonruimte. Ze zijn bepalender voor de sfeer dan u misschien denkt: met nieuwe binnendeuren lijkt het al snel alsof uw huis een woon-metamorfose heeft ondergaan.

Binnendeuren showroom

Bij de aanschaf van nieuwe binnendeuren  komen veel keuzes kijken. Hoe zorgt u ervoor dat een deur uw interieur echt afmaakt? Dat de binnendeuren passen bij de kamer en de gang waar ze op uitkomen? Laat u inspireren door de verschillende soorten binnendeuren in onze showroom. Bij dit soort keuzes helpen onze ervaren medewerkers u graag. Zij kennen de mogelijkheden wat betreft binnendeuren en denken ook aan de details die uw binnendeuren goed tot hun recht laten komen. Denk aan afwerking van de deur met glas en sierbeslag, maar ook aan neuten die zorgen voor een mooie overgang van de deurlijst naar de plinten. Loop gerust eens bij ons binnen, al is het maar om u te oriënteren. 

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...

 
Bel mij