BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

hout bpg van den oetelaar

Bij BPG van den Oetelaar houde we van hout. Hout is prachtig, zolang u rekening houdt met de eigenschappen van dit mooie materiaal. Als het warmer of kouder wordt, gaat het hout uitzetten of juist krimpen. Daarom moet u een tafelblad bijvoorbeeld ruimte geven door het niet onwrikbaar vast te schroeven. En natuurlijk lakt u het hout grondig. Als u hout op de juiste manier bewerkt, blijft het uitzonderlijk lang mooi. BPG van den Oetelaar heeft diverse houtsoort en altijd op voorraad. Op maat gemaakt en geschaafd, zodat u er thuis direct mee aan de slag kunt. Eikenhout voor een sfeervolle houten vloer, zwaar balkhout voor een nieuwe kapconstructie of moderne houten kozijnen; voor al uw houtsoorten bent u bij BPG van den Oetelaar aan het juiste adres.

Timmerfabriek hout

In onze machinale timmerfabriek maken wij de mooiste dingen van hout. Voor de vervaardiging van alle producten gebruiken wij enkel de beste soorten hout, want kwaliteit staat bij ons voorop. Binnendeuren, buitendeuren, dakkappellen, luiken voor ramen: wij maken het zoals u het wilt hebben. Onze vakmensen geven elk product de mooie afwerking waar hout om bekend staat. Weet u niet precies welke houtsoort u wilt gebruiken? Of heeft u nog niet concreet voor ogen wat u gemaakt wilt hebben? Onze medewerkers helpen u verder. Met hun ruime ervaring en vakkundige blik helpen zij u om het juiste hout op de beste manier te gebruiken.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...

 
Bel mij