BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Kozijnen bpg van den oetelaar

Nieuwe kozijnen nodig? Laat u goed informeren over de verschillende kozijnmaterialen, het type beglazing en het onderhoud. Veel mensen denken al snel aan kunststof kozijnen, maar er zijn tegenwoordig ook goede aluminium en moderne houten kozijnen. Wij kunnen u helpen de voor- en nadelen per materiaal tegen elkaar af te wegen. Ook zijn we eerlijk over de mate van onderhoud, want lang niet alle kozijnen zijn 100% onderhoudsvrij. Zodra u weet wat u wilt, kunnen wij het maken. Zeker weten. Doordat wij over geavanceerde computergestuurde houtbewerkingsmachines beschikken, kunnen wij op maat maken wat u voor ogen heeft. Met ons ambachtelijk vakmanschap en jarenlange ervaring kan het niet misgaan.

De juiste kozijnen kiezen

Omdat er zoveel keuze is in kozijnen, ramen en deuren, hebben wij een duidelijk overzicht gemaakt met de benamingen en foto's als voorbeelden. Bekijk ze op uw gemak in onze showroom en kies de kozijnen die het beste bij uw smaak en budget passen. 
Voor de kozijnen die wij in onze timmerfabriek maken, gebruiken wij uitsluitend de beste houtsoorten. Heeft u  kozijnen nodig, maar weet u niet welke maten u moet meten? Dan kunnen wij de kozijnen na opdracht binnen de regio bij u inmeten. Van den Oetelaar biedt vijf jaar garantie op alle kozijnen en deuren uit de machinale timmerwerkplaats.

Klik op deze link om naar het assortiment te gaan...

 
Bel mij