BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

over bpg van den oetelaar

BPG van den Oetelaar levert een totaalconcept waarbij kwaliteit, vakmanschap, en het meedenken met onze klanten voorop staan. In houtbewerking hebben wij onze sporen inmiddels verdiend. Al van oudsher hebben wij naast onze winkel in bouwmaterialen een werkplaats waar wij ramen, deuren, schuifpuien en dergelijke op maat maken. Heeft u een speciale vorm van houtbewerking of bewerking met plaatmateriaal voor ogen? Wij maken het graag voor u. De nieuwe projecten van onze klanten en de vele mogelijkheden van bouwmaterialen houden ons werk levendig. Met ons vaste team staan we al jaren met plezier voor u klaar. Doe-het-zelvers zijn bij ons net zo welkom als professionele aannemers en zzp-ers.


Sinds 2009 zijn wij lid van het samenwerkingsverband 4Plus, de voorloper van de BPG-groep. Wij zijn altijd gericht op vooruitgang en scherpe prijzen voor onze klanten, daarom zijn wij deze samenwerking aangegaan. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Naast A-merken in verschillende productgroepen heeft BPG ook veel eigen merk-producten, professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid.

Ideale locatie in Den Bosch

Wij zijn gevestigd aan de Rietveldenweg, net buiten het centrum van Den Bosch. Makkelijk te bereiken voor iedereen, dichtbij de stad en bij de uitvalswegen naar buiten Den Bosch. We hebben ons eigen parkeerterrein met ruime gelegenheid tot laden. Al sinds onze oprichting in 1949 zijn wij een trotse Bossche onderneming. Bekend in de regio, onder andere omdat wij sportclubs een warm hart toedragen. Wij sponsoren een voetbal- en een jeu-de-boulesvereniging, de lokale scouting, gehandicaptensport en enkele scholen. 


 
Bel mij